Miért minket válasszon?

 

Szakértőnk segít az Ön igényeinek legmegfelelőbb hitel kiválasztásában, szükség szerint CSOK ügyintézésben, a teljes hitelkérelmi dokumentáció összeállításában,  végigkíséri a hitelfelvétel folyamatát,  így gyorsan és biztosan tud a legkedvezőbb kamatozású, és költségű hitelhez jutni.

A Bankmonitor kiemelt szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdenie a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk Ön helyett a hitelhez jutásig, és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható!  Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapja meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemenne a bankfiókban. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kap meg.

Amit biztosítunk: korrektség, megbízhatóság, ügyfélközpontúság, sok éves szakmai tapasztalat!

Ami fontos számunkra: Ügyfeleink elégedettsége.

Érdeklődését a 30/582-9496 telefonszámon várjuk!

Kérjen visszahívást:

 

Lakásával vagy ingatlanjaival kapcsolatos elképzeléseit mind finanszírozhatja gondosan megválasztott hitelből, legyen szó új lakás vásárlásáról, vagy a régi felújításáról. Mielőtt végleg úgy dönt, hogy hitelt vesz fel, érdemes még egyszer áttekinteni, milyen típusú hitel felel meg legjobban az Ön elképzeléseinek, lehetőségeinek. Segítünk a tájékozódásban.

Az ingatlancélú hitelek típusai:

 1. Lakásvásárlási hitelek
 2. Lakásépítési hitelek
 3. Lakásbővítési hitelek
 4. Felújítási korszerűsítési hitelek

1. Lakásvásárlási hitelek

Az ember életében talán az egyik legfontosabb esemény, amikor megveszi álmai lakását/házát. Viszont az sem kevésbé elhanyagolható, hogy mikor és milyen forrásból jut hozzá. A mai hitelpiac egyik jellemző és preferált terméke a lakásvásárlási hitel. A legtöbb bank széles termékspalettával felfegyverkezve várja az ügyfeleket ezen termék kapcsán. Talán ezért ez az egyik legnehezebb választás egy laikus számára. A vásárlási hiteleknél nagyon fontos az önerő aránya, a felvételhez szükséges idő nagysága, az állami támogatások kihasználhatósága stb. A felkészült tanácsadóink segítik Önt a legjobb hitel kiválasztásában + a vásárlás egyéb ügyintézési folyamatait is végig menedzseli.

2. Lakásépítési hitel

Ha az álmai otthonát építéssel szeretné megvalósítani – és ehhez nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű önerő, akkor – bankhitelből is finanszírozhatja az építést. Az önerő nagysága dönti azt el, hogy elég-e fedezetként az épülő ingatlan, vagy további fedezetre van szükség. Tudni kell azonban, hogy minden építkezés engedélyköteles, épp ezért a finanszírozó bank meg fogja vizsgálni az építtető hitelképességén túl az építendő ingatlan paramétereit is. Ezt a típusú hitelt soha nem folyósítják egy összegben, hanem a készültséggel arányosan, szakaszokban. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő szakértői segítséggel intézze hitelét.

3. Bővítési hitelek

Sok esetben nem egy másik lakás, családi ház vásárlása a cél, hanem a már meglévő ingatlan bővítése. Mivel az ingatlan nagysága is változik, ez is építési engedély köteles. Így a bank itt is vizsgálni fogja a tervdokumentáció helyességét, valamint az építtető hitelképességét. Fedezetként a bővítendő családi ház is megfelel, de egyes esetekben ettől eltérő igényt is ki lehet szolgálni. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a bővítésre is igényelhető támogatás, mellyel a törlesztés nagyságrenddel csökkenthető.  Munkatársai ezen a területen is felkészülten várják ügyfeleiket.

 

4. Felújítási- korszerűsítési hitel

Ebben az esetben fontos az is, hogy jelenleg – vagyis a munkálatok megkezdése előtt – milyen az ingatlan állapota, mennyi az értéke, és hogyan változik ez a felújítás befejeztével. A hitel összegének megállapításánál minden egyes részlet nagy jelentőséggel bír. Annak érdekében, hogy a tervezett felújítás teljes egészében elkészülhessen, a kezdéskor kell nagyon körültekintően eljárni. Szakértői segítség nélkül könnyen előfordulhat, hogy már a munkálatok megkezdése után derül ki a konkrét hitelösszeg, ami nem fedezi a teljes felújítást. A támogatások egy része korszerűsítésre is igényelhető. Sajnos – néhány esetben – az emberek nincsenek tisztában a lehetőségeikkel, ezért nem is tudják kihasználni azokat. Tanácsadóink ismerve a piaci helyzetet, szakszerű segítséget nyújtanak Önnek a választásban.

 

A személyes tanácsadáshoz telefonon vagy honlapunkon kérhet időpontot.
Ügyintézési szolgáltatásunk a hitelkérelem összes gyakorlati teendőjét magában foglalja:

 • Hitelképesség felmérése
 • Egyedi igények optimalizálása
 • A legelőnyösebb finanszírozási konstrukciók kidolgozása
 • Teljes dokumentáció összeállítása, CSOK ügyintézés
 • Ingatlanértékelés, hitelképesség-felmérés
 • Banki ügymenet figyelemmel kísérése a folyósításig
 • Tanácsadói közreműködés a visszafizetésben a teljes futamidő alatt